Tiiseun sampurna.

E8 disegel Pikeun Sora.

ngajajah
1 / 2

dipercaya ku leuwih ti 5,000,000 nasabah ka sakuliah dunya.

keur jeung ku Musik Pecinta

Zack Franklin

Abdi on transit umum jeung planes ampir sapopoé, Kuring henteu weruh kumaha Abdi salamet tanpa abdi Cowin E8 urang jeung Anjeunna-1s. Hébat Quality Sora jeung pembatalan Noise ngajadikeun yakin hijina hal kuring ngadangu aya musik abdi.

Mike (E8 Amazon Review)

Kuring geus dipaké sababaraha headset ngaliwatan sababaraha taun kaliwat tur ieu turun tangan nu pangalusna tina kabeh. Kualitas sora kacida luar biasa, hususna keur nirkabel. Ieu rival nu pangalusna jeung paling mahal dina bisnis, dina hiji fraksi biaya.

Kuring sorangan 2 pasangan séjén headphone Cowin na I geus pleased kalawan duanana tapi E8 blows aranjeunna kaluar tina caina. bass kasebut paling ningkat ti E7 na ayeuna euyeub tur jero.

Fungsi noise cancelation kacida fenomenal. Simkuring boga cukup curhat pisan di kantor kuring babagi jam gawé sarta coworker kuring sarta kuring diteundeun ngaganti headphone ieu, amazed yén sora curhat tuntas layu jauh.

Mateus (Amazon Review keur Cowin 6110)

Bose anu? Ketukan naon? COWIN mangrupa alat audio kasampak kana.

Kuring pohara reuwas dina kualitas spiker ieu. Garing, kualitas jelas kalawan highs alus, sarta lows. Pisan basajan ngagunakeun, sarta fits mana. Kuring kacida reccomend putting pél ketukan handap atawa $ 250 JBL speaker handap, sarta nyobian salah sahiji ieu kaluar. Sora hade tinimbang paling $ 150- $ 250 speaker. Abdi resep pisan éta.

Nonton Harita